Alles wat te maken heeft met [url=http://www.swinggift.com]SwingGift[/url], [url=http://www.swingcard.eu]SwingCard[/url], [url=http://www.swinggroup.eu]SwingGroup[/url] en aanverwanten

Online creditcard fraude

Door anti-rsca op maandag 27 september 2010 12:15 - Reacties (11)
Categorie: Professioneel, Views: 2.843

Iedereen met een goedlopende webshop heeft er wel al eens mee te maken gehad denk ik. De online creditcard fraude.

Sinds kort hebben we er op onze website SwingGift ook een pak last van. In 95% van de gevallen hebben we het wel door en kunnen we de bestelling op tijd tegenhouden. Maar soms valt er toch wel eentje door en die krijgt dan 2 Proximus prepaid cards van § 50 cadeau zoals enkele dagen geleden.

Nochtans is de website vrij goed beveiligd, we maken gebruik van het betalingsplatform Ogone, betalen hiervoor licentie en per transactie een fee. Toch wanneer een crimineel (want zo noem ik hen) het in z'n bol krijgt, kan hij ons nog steeds op kosten jagen.
Hoe erg het ook is, maar als jouw creditcard gestolen is, dan zou een webwinkel of eender welke andere winkel daar geen slachtoffer van mogen zijn. Wij verkopen cadeaubonnen, dat is met een vrij lage marge, dus voor § 100 terug te verdienen als winst, mogen we alweer een heel pak bonnen verkopen.

Creditcard maatschappijen en banken worden steenrijk door creditcards aan te bieden, waarom laten we de beveiliging niet over aan hen? Waarom moeten de kleine garnalen steeds het slachtoffer zijn?

Edit:
De manier waarop we de fraude ontdekken is 9/10 dat de kaart van de gebruiker uit een ander land komt dan het ip van de gebruiker, dan dat het e-mailadres dan ook nog is uit een ander land is en dat het een bizar telefoonnummer is. + de naam van kaarthouder komt niet overeen met naam van de besteller

Kiss The World

Door anti-rsca op woensdag 10 februari 2010 09:30 - Reacties (7)
Categorie: SwingGift, Views: 3.185

Deze blog ga ik niet enkel gebruiken om de avonturen van onze bouw kenbaar te maken, maar ook om m'n professionele leven wat toe te lichten.
Aangezien ik meen dat we met SwingGroup enkele unieke producten hebben en ik daaraan kan meewerken, vind ik dit een hele eer en breng ik dat graag naar buiten.

SwingGift is een website waar je cadeaubonnen op kunt bestellen. Vroeger waren dit enkel fysieke cadeaubonnen van meestal grote ketens die we via post naar de ontvanger stuurden, sinds kort zijn we met een nieuw concept gekomen, namelijk de digitale cadeaubon. Deze bon kun je ook online bestellen en wordt dan bij de ontvangen op het gewenste tijdstip netjes in de mailbox gedeponeerd, de reden hiervoor: milieu, snelheid, kosten, ... maw. iedereen wint hierbij!

Wat ik vandaag vooral kenbaar zou willen maken, we hebben een actie bedacht met SwingGift, namelijk Kiss The World. Bij deze actie kun je een filmpje/foto opladen waar je je geliefde of iemand anders en kus geeft, een trage, een sappige, een vunzige, een liefdevolle, ... het maakt niet uit.

Er vallen voor de Belgen en Nederlanders 25 etentjes in het restaurant naar keuze te winnen. De actie is wereldwijd, dus spread the word!

http://www.kisstheworld.eu