[url=http://www.swinggift.com]De slimme cadeabon![/url]

Kiss The World

Door anti-rsca op woensdag 10 februari 2010 09:30 - Reacties (7)
Categorie: SwingGift, Views: 3.216

Deze blog ga ik niet enkel gebruiken om de avonturen van onze bouw kenbaar te maken, maar ook om m'n professionele leven wat toe te lichten.
Aangezien ik meen dat we met SwingGroup enkele unieke producten hebben en ik daaraan kan meewerken, vind ik dit een hele eer en breng ik dat graag naar buiten.

SwingGift is een website waar je cadeaubonnen op kunt bestellen. Vroeger waren dit enkel fysieke cadeaubonnen van meestal grote ketens die we via post naar de ontvanger stuurden, sinds kort zijn we met een nieuw concept gekomen, namelijk de digitale cadeaubon. Deze bon kun je ook online bestellen en wordt dan bij de ontvangen op het gewenste tijdstip netjes in de mailbox gedeponeerd, de reden hiervoor: milieu, snelheid, kosten, ... maw. iedereen wint hierbij!

Wat ik vandaag vooral kenbaar zou willen maken, we hebben een actie bedacht met SwingGift, namelijk Kiss The World. Bij deze actie kun je een filmpje/foto opladen waar je je geliefde of iemand anders en kus geeft, een trage, een sappige, een vunzige, een liefdevolle, ... het maakt niet uit.

Er vallen voor de Belgen en Nederlanders 25 etentjes in het restaurant naar keuze te winnen. De actie is wereldwijd, dus spread the word!

http://www.kisstheworld.eu